opencoffee-759×500

Nieuwe seizoen Open Coffees gaat van start

De gratis en laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor ondernemers Open Coffee gaan na het zomerreces weer van start in de Kempen. Elke donderdagmorgen van de maand kan je wel ergens terecht voor koffie en een croissant.

Herentals bijt deze week de spits af. Donderdagochtend 6 september ben je vanaf 8 uur welkom in het Q bic businesscentrum langs de Ring.

Geel nodigt uit elke tweede donderdag van de maand. Plaats van bijeenkomst is het voetbalstadion aan De Leunen (Rauwelkoven) van 8.15 tot 10.15 uur.

Donderdag 20 september is iedereen van 8 tot 10 uur opnieuw welkom in bedrijvencentrum d’Offiz aan de Parklaan in Turnhout.

Op locatie
Hoogstraten houdt zijn formule aan om elke vierde donderdag van de maand de bijeenkomsten op wisselende locaties te laten plaatsvinden. Donderdag 27 september van 8 tot 10 uur zal dat zijn bij Xenadvies, Dorpsstraat in Wuustwezel. Het bedrijf voert bouwstudies en –metingen uit. Je krijgt er dus niet alleen de kans om andere ondernemers te ontmoeten maar ook om kennis te maken met een ambitieuze gastheer.

Inschrijven voor de bijeenkomsten is handig voor de organisatoren, kwestie van de catering. Maar je bent de ochtend zelf ook nog welkom zonder aanmelding.