b-strong

Robin uit De Buurtpolitie getraind voor WK in Lilse fitnessclub

Lillenaar Henny Seroeyen, die in De Buurtpolitie op vtm de rol van Robin speelt, is op de World Beauty Fitness & Fashion wedstrijd in Las Vegas tweede geworden in zijn klasse. Dat heeft hij mede te danken aan Ronny Klaassen en Griet Boeckx van Fitnessclub B-Strong in Lille.

Henny Seroeyen is vaste klant bij Fitnessclub B-Strong. Twee jaar geleden hielpen eigenaars Ronny en Griet hem met het halen van zijn Europese titel in Barcelona. “We stelden zijn krachttrainingen op voor de opbouw van zijn spieren”, vertellen Ronny en Griet. “Daarnaast werd hij begeleid door coaches voor onder meer zijn voeding en het poseren.”

Heel blij
De wedstrijd zelf vond afgelopen weekend plaats in het luxueuze Bellagio casino in Las Vegas. “We zijn ’s nachts speciaal wakker gebleven om het verloop van de wedstrijd te volgen. Natuurlijk waren we heel blij toen Henny ons liet weten dat hij tweede was geworden binnen zijn klasse, Male Fitness Model.”

Iedereen kan persoonlijk getrainind worden bij Fitnessclub B-Strong. “We begeleiden nog wedstrijdmensen”, aldus Ronny en Griet. “Ze moeten natuurlijk wel het karakter en de motivatie hebben. Je voorbereiden op een wedstrijd zoals Henny heeft gedaan, is niet evident.”

Op 1 oktober viert de fitnessclub haar achtste verjaardag. “Ons ledenaantal schommelt tussen de 250 en 300. Onze grote troeven zijn het persoonlijk contact en de begeleiding op maat. Van de concurrentie van fitnessketens hebben we dan ook weinig last. 80% van de mensen die daar eens gaat proberen, keert naar ons terug.”