vansoest_overname(c)maesmedia

Van Soest Coldstores (Rijkevorsel) neemt over in Nederland

Het warehousingbedrijf Van Soest Coldstores uit Rijkevorsel, met ook een vestiging in Venlo, heeft het A2 Coldstorage in Gameren (NL, provincie Gelderland) overgenomen. Ze deed dat samen met Transportbedrijf Bram van Tuyl & zn., ook uit Gameren.

Met vestigingen in Rijkevorsel, Venlo en nu ook Gameren beschikt Van Soest Coldstores over een uitgebreid netwerk van warehouses en verbreedt het bedrijf zijn diensten. In Gameren worden naast het inpakken van diepgevroren producten ook producten ontdooid naar de gewenste temperatuur. Ook droogopslag behoort tot de mogelijkheden.

Meerwaarde
“De extra activiteiten in Gameren vormen een mooie uitbreiding op onze bestaande diensten”, zegt Roy Roelofsma van Van Soest Coldstores. “Daarnaast is de samenwerking met het transportbedrijf Bram van Tuyl & zn. een absolute meerwaarde omdat we nu zowel warehousing als transport kunnen aanbieden. Zo ontzorgen we onze klanten en bieden we hen een totaaloplossing.” De transporteur voerde al transporten uit van en naar de locaties in Rijkevorsel en Venlo en zocht naar een verbreding van zijn diensten.

Naast de huidige capaciteit van 75.000 pallets in de groep, is er in de nieuwe vestiging in Gameren de mogelijkheid om de capaciteit met nog eens 20.000 pallets uit te breiden.