IMG_1777 (2)

Orderboek 2019 voor Jansens (Lille) is al mooi gevuld

Installatiebedrijf Jansens uit Lille heeft recent 2 dikke contracten binnengehaald. Het gaat om renovatieprojecten in Turnhout en Mechelen waarbij sanitair en verwarming in 80 woningen moet worden vervangen en de vernieuwing van 730 CV-units. De contracten vertegenwoordigen samen een waarde van 2,5 miljoen euro.

“Met deze 2 extra projecten kunnen we nu al voor 2019 zeggen dat de vooruitzichten gunstig zijn”, zegt zaakvoerder Louis Garrousse. “De werken zijn dit jaar aanbesteed en staan ingepland voor eind 2018 en gespreid over 2019.

Extra mensen
Klanten van Jansens bvba zijn zowel particulieren als bouwpromotoren en architecten. “Tegelijk volgen we de openbare overheidsaanbestedingen op de voet”, aldus nog de zaakvoerder. Het bedrijf installeert sanitaire voorzieningen, centrale verwarming en warmwaterbereiding en is actief in de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Het heeft 16 medewerkers in dienst en is nog op zoek naar extra mensen.

“Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat we een goed team hebben en dat we door een goede relatie met onze leveranciers een sterke aankooppolitie kunnen voorleggen”, aldus nog Louis Garrousse.