Vink

Vink speelt in op toenemende interesse voor raamfolies

Wie informatie zoekt over 3M Window Films kan voortaan terecht op www.vinkwindowfilms.be. De website werd gelanceerd door Vink uit Heist-op-den-Berg, ook Europees marktleider voor de distributie van kunststof halffabrikaten.

“Vink is al jarenlang verdeler van de 3M Window Films, sinds 2015 zijn we master distributor voor België en Luxemburg”, vertelt business development manager voor Interior & Window Films Kristof Mulkens van Vink. “We voelen dat er meer en meer vraag is naar de raamfolies. Met de nieuwe website willen we onze klanten beter informeren over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast profileren we ons als kenniscentrum op het vlak van raamfolies.”

3 doeleinden
De 3M raamfolies kunnen voor 3 verschillende doeleinden worden ingezet. “Mensen denken in de eerste plaats allicht aan zonwering en dus isolatie. Donkerdere folies geven bewoners of gebruikers van een gebouw meer privacy. En door het aanbrengen van stevige, doorzichtige folies zijn er minder glasscherven bij een eventuele breuk.”

Dankzij die veelzijdigheid telt Vink zowel particulieren als bedrijven onder zijn klanten. “Eigenlijk kan iedereen die problemen heeft met warmte, privcay of veiligheid gebaat zijn met het aanbrengen van raamfolies. In het Europees parlement hebben we bijvoorbeeld explosiewerende folies geplaatst.” Die installatie gebeurt niet door een van de 160 mensen die Vink tewerktstelt in Heist-op-den-Berg, wel door specialisten die daarvoor opgeleid zijn door 3M.