vast & goed

Vast & Goed Makelaars naar nieuwe stek in Mol

Vast & Goed Makelaars verlaat zijn kantoor aan de Rozenberg in Mol en trekt naar de Lakenmakersstraat, bij het Rondplein. De nieuwe locatie is ruimer, ligt centraler en er is voldoende parking voor de deur. Het makelaarskantoor, met nog een vestiging in Geel, bestaat dit jaar 15 jaar.

Zaakvoerders Peter Hendrickx en Dirk Verswyvel leerden mekaar kennen tijdens een opleiding Vastgoedmakelaar en zagen in mekaar de geschikte partner om samen een kantoor uit te bouwen. Doorheen de jaren zagen ze de woningmarkt flink veranderen. “Op het vlak van isolatie en renovatie zijn mensen goed op de hoogte van de wettelijk verplichte normen en zijn ze zeer prijsbewust”, vertellen ze. “Hierdoor zijn prijzen van oudere woningen ook gedaald ten opzichte van enkele jaren geleden. De wetgeving is zo verplichtend dat je niet altijd kan wachten met renoveren.”

Ondersteuning
Vast & Goed is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Kempense makelaarswereld. Hun rol zien ze in ondersteuning van zowel koper als verkoper, ook mentaal. “Soms zijn mensen niet zelfzeker genoeg: kan ik het wel aan? Soms hebben kandidaat-kopers extra tips of aanmoediging nodig. Ook durven kandidaat-verkopers hun woning te overschatten. En als het eerst te hoog wordt ingezet, kan dit nefast zijn voor de uiteindelijke verkoopprijs. Een juiste schatting is cruciaal.”

De nieuwe vestiging in Mol is vanaf maandag 2 juli in gebruik.