Mix+Silo CBLR

Centerbeton levert tegenwoordig duivelsbeton

De 15 betonmixers van Centerbeton uit Herentals rijden dezer dagen rond met een sticker ‘Duivelsbeton’. Of de samenstelling is veranderd, willen we weten van eigenaar-zaakvoerder Jo Van Hoeck? “Nee hoor”, lacht die. “We supporteren voor de nationale ploeg op het WK.”

De ludieke sticker is een resultaat van een creatieve brainstorm met Herman Lemmens van communicatiebureau Imapro uit Herentals. “Het is de eerste keer dat we zo’n actie doen ter gelegenheid van het WK-voetbal”, zegt Jo Van Hoeck. “Ze loopt tot de uitschakeling van de Belgische ploeg, of tot het einde van het WK. Dat bekijken we nog even.”

Duim omhoog
De betonmixers rijden al een 2-tal weken rond met de bestickering. “We krijgen heel goede reacties. Niet alleen op de werven maar ook van andere automobilisten. Die reageren door hun duim op te steken.” Om van het voetbal nog meer een feest te maken organiseert het bedrijf een klantenevent ter gelegenheid van de wedstrijd Engeland-België op 28 juni.

Centerbeton heeft een 20-tal vaste medewerkers in dienst en doet een beroep op een 15-tal onderaannemers. Het familiebedrijf bestaat 17 jaar en nam in april 2016 de betoncentrale Holcim in Herentals. Op die manier beschikt het momenteel over 2 productievestigingen in Herentals.