4

Bruidswinkel Cermo (Zoersel) breidt fors uit

De bekende bruidskledingzaak Cermo uit Zoersel verdubbelde onlangs haar winkeloppervlakte. Dat betekent meer plaats voor de luxueuze maar betaalbare bruidsmode en een nieuwe afdeling met feestkledij voor mannen.

De afgelopen maanden werkte Cermo hard aan haar nieuwe bovenverdieping. Dankzij de extra 650 vierkante meter werd de winkeloppervlakte verdubbeld.

Ook mannen
“Op 5 april hebben we onze mannenafdeling al geopend”, vertelt Gunther Daneels. “Bovendien konden we met een extra verdieping onze bruidsafdeling verder uitbreiden.” Die wordt vrijdag 15 juni officieel geopend, met de lancering van de nieuwe collectie voor 2019.

Deze nieuwe bruidsafdeling biedt onder meer verschillende designermerken, een plus-size corner en een exclusive corner voor de couture bruid. Cermo Concept verkoopt bruids- en feestmode voor een ruim publiek met de nadruk op service en vakkennis.

“Met onze 4 generaties ervaring in feestmode brengen we de modernste creaties voor een zeer modisch cliënteel”, aldus nog Gunther Daneels. “Deze uitbreiding is een opportuniteit voor ons om de verschillende stijlen en trends onder één dak te kunnen huisvesten.”