mivb-jdw-090

Breid je netwerk uit op Made in Vlaams-Brabant Live

Zoek je een goede gelegenheid om je netwerk buiten de Kempen uit te breiden? Reserveer dan je ticket voor het live-event van onze zustersite Made in Vlaams-Brabant op donderdag 14 juni. Naast een aantal interessante sprekers wordt er een nieuwigheid geïntroduceerd op het vlak van netwerking: MeetMatch.

Sprekers zijn onder meer Wout Van Impe (Mercuri Urval), die de hypes in HR onder de loep neemt, en Isabelle Moussiaux, de bedenker van de gezonde kinderdrank MiniMarieTea. Nog op het podium staat professor-ondernemer Martin Hinoul van KU Leuven, die een voorproef geeft van zijn nieuwe boek over de economie van de volgende 10 jaren. Niet voor niets kreeg Made in Vlaams-Brabant Live als subtitel Together Towards Tomorrow.

Het event loopt in samenwerking met Leuven Mindgate, het samenwerkingsplatform dat Leuven op de kaart zet op het vlak van gezondheid, technologie en creativiteit. Het event kreeg onderdak in het King Power at Den Dreef stadion in Leuven.

Gericht netwerken
Die avond heb je de mogelijkheid om de app MeetMatch uit te testen. Voor het event maakt de app een analyse van je zakelijk profiel op basis van je LinkedIn-profiel. Enkele dagen vooraf ontvang je de deelnemerslijst gesorteerd op basis van zakelijke relevantie. Tijdens het event, na het sprekersgedeelte, brengt MeetMatch je met mekaar in contact. Tegelijk krijg je de kans om een 1-op-1 te hebben met 1 van de sprekers.

Inschrijven doe je via deze link.