DGWheels

3de filiaal voor DG Wheels in Heist-op-den-Berg

DG Wheels gaat in Heist-op-den-Berg van start met een 3de filiaal. Op 6 weken tijd bracht het bedrijf, dat voornamelijk handelt in scooters en (elektrische) fietsen, alles in gereedheid voor de opening.

DG Wheels werd in 2013 in Herenthout opgestart. 2 jaar later kwam er een 2de vestiging in Kessel bij en vandaag telt de zaak dus 3 filialen. Klanten kunnen nu ook in Heist-op-den-Berg terecht voor de aankoop van (elektrische) fietsen en scooters tot het laten herstellen van hun tweewielers.

Meteen verkocht
“Onze winkel in Herenthout was te klein geworden, dus moesten we op zoek gaan naar iets anders. Deze locatie in Heist-op-den-Berg stond al enkele jaren leeg, maar we waren meteen verkocht. We hebben voldoende parkeerplaatsen ter beschikking, een uitstekende zichtbaarheid en heel wat ruimte om ons ruime aanbod tentoon te stellen”, zeggen zaakvoerders Ken Dierckx en Glenn Goyvaerts. “Van hieruit kunnen we ongetwijfeld verder groeien.”

DG Wheels Heist-op-den-Berg bevindt zich aan de Liersesteenweg, vlak aan het industrieterrein. “Dat biedt heel wat troeven, want medewerkers van bedrijven kunnen hier snel even binnen springen. Wij zorgen dan in geen tijd voor de reparatie zodat ze zo snel mogelijk hun traject weer kunnen verder zetten.”

Met de opening van het nieuwe filiaal, nemen de activiteiten in Herenthout wel wat af. “Maar we willen onze trouwe klanten daar niet in de steek laten. Zij hebben ons mee doen groeien en daarom blijven we voor hen paraat staan. Zo zal Herenthout voortaan als servicepunt dienen. De herstellingen gebeuren in Heist-op-den-Berg, maar mensen kunnen hun fietsen nog altijd in Herenthout binnenbrengen of afhalen.”