IMG_8779

PVCele van Poppel naar Turnhout

PVCele, gespecialiseerd in PVC- en aluminium buitenschrijnwerk, is verhuisd van de Steenweg op Baarle in Poppel naar de Slachthuisstraat in Turnhout. In Turnhout beschikte het bedrijf al over een magazijn. Daar werden nu bureaus bijgebouwd zodat iedereen nu vanuit 1 centrale vestiging werkt.

PVCele werd in 2009 opgericht door Guy Marcelissen, die voordien al een 10-tal jaar in de ramen- en deurensector werkte. Zijn vrouw Katrien Brijs nam de financiële en administratieve kant voor haar rekening, waarna ook haar broer Jef Brijs het bedrijf kwam versterken. Op haar beurt kwam zijn echtgenote Anne-Floor van Unnik in dienst zodat deze 4 vennoten nu de drijvende kracht achter PVCele vormen.

Eigen productie
Het bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in de plaatsing van PVC en aluminium buitenschrijnwerk, maar is sinds kort ook gestart met een eigen aluminiumproductie.

“We onderscheiden ons door onze no-nonsense aanpak”, vertelt Anne-Floor van Unnik, die de marketing en pr voor haar rekening neemt. “Een klant zal van ons altijd een volledig transparante en duidelijke offerte ontvangen. Ook in onze service staat de klant voorop. In 2015 gingen we van start met onze dienst na verkoop. Die klusjes bleven vroeger wel eens liggen omdat ze moesten gebeuren wanneer de werkploegen er tijd voor hadden.”

Sinds een paar jaar had het bedrijf al een magazijn in Turnhout, wat betekende dat er veel moest worden gependeld. Ook waren er in Poppel weini0g uitbreidingsmogelijkheden. Daarom werd beslist om bij het magazijn een kantoor te vestigen.

“We zijn bij de firma Budé uitgekomen die containeroplossingen op maat bouwt”, aldus nog Anne-Floor van Unnik. “Met de containers verwezenlijkten we beneden een kleine showroom en vergaderruimte en boven de kantoren. Hierdoor hebben we altijd de kans om uit te breiden of te veranderen.”