GUBRO member of Group Joos – van Links naar rechts Alex Joos – Gust Broeckx – op nieuwe locatie Visbeekstraat Turnhout

Group Joos haalt Gubro Print (Ravels) naar Turnhout

Grafisch bedrijf Group Joos heeft Gubro Print uit Ravels overgenomen. De activiteiten zijn intussen naar Turnhout verhuisd, maar Gubro Print blijft wel een aparte en zelfstandige entiteit. Gust Broeckx was op zoek naar een ondernemer omdat de pensioenleeftijd wenkte en er geen interne opvolging was. Hij blijft Gubro Print nog een tijd leiden.

Group Joos concentreerde zich tot dusver op grote oplages in de formulierenmarkt en een aanbod van digitaal en gepersonaliseerd drukwerk. Met de overname van Gubro Print komt daar nu ook planodruk bij. Het gaat dan om brochures, flyers, visitekaartjes, omslagen, enz. in kleine tot middelgrote oplagen.

Meer mogelijkheden
Alex Joos, CEO Group Joos: “Wanneer een klant met een vraag komt, kijken we intern wat de beste productiewijze is en bieden we een geïntegreerde oplossing op maat aan. We hebben nu een gamma aan mogelijkheden in ons printplatform en die kunnen we efficiënt inzetten en combineren.”

Group Joos bestaat uit 3 entiteiten: Joos Hybrid, Joos Print en Joos Connect, elk met hun eigen cliënteel, productieapparaat en organisatie. Met Gubro Print komt daar nu een 4de entiteit bij. Het bedrijf kreeg onderdak bij Joos Connect in de Visbeekstraat in Turnhout.

Gust Broeckx: “Ik zal nog een aantal jaren meedraaien en aan het roer blijven. We blijven dezelfde service bieden als voorheen, en eigenlijk meer. Want ook van onze kant uit, is het aanbod nu uitgebreid. De continuïteit is verzekerd op een kwalitatieve manier.”

Group Joos realiseert met 220 medewerkers een omzet van 40 miljoen euro.