Web-AmiGo final wide

Vlaamse Wix geïntroduceerd vanuit de Kempen

Zelf aan de slag om een zo goed als gratis website te bouwen? Dat hoeft niet langer met de populaire Wix, maar kan vanaf nu met Web-AmiGo, een nieuw product van SociAmiGo uit Oud-Turnhout. Het bedrijf van Pascale Lequesne en Niko Milojevic specialiseert zich in digitale marketingdiensten aan zelfstandige ondernemers en kleine bedrijven.

Eerder al lanceerde SociAmiGo het online platform AmiGoWeb, waarmee ze tips & tricks delen rond digitale marketing. Nu gaan ze een stap verder door wie dat wil, zelf zijn website te laten bouwen. “Eigenlijk hebben we 3 formules”, legt Pascale Lequesne uit. “Ofwel gaan mensen zelf aan de slag, ofwel komen we langs en zetten we samen met de klant de website op in 1 dag, ofwel bouwen wij de website op maat.”

Abonnement
“Vervolgens zorgen wij aan de hand van een abonnementsformule voor de hosting, updates, back-ups, enz. We zien dit als een Software as a service-oplossing. Tegelijk gaan we zorgen dat de website hoger scoort in Google en motiveren we klanten om hun website te blijven vernieuwen.”

SociAmiGo richt zich met de web-builder naar ondernemers die een gebruiksvriendelijke website nodig hebben: een fotograaf, bakker, kapper, horeca, coaches,… “Ze kunnen met hun bestaande website ook makkelijk overstappen op ons systeem en hun domeinnaam behouden”, aldus nog Pascale Lequesne.