falliet

Lijst met falingen is weer lang

De handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag weer een flink aantal falingen uitgesproken. Voor maar liefst 15 vennootschappen of eenmanszaken eindigt hier het verhaal.

Christine Van Uytsel, Gebeunt 1 in Geel, werkte als kokkin en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

BVW Bestratingen bvba, Rubensstraat 104 in Turnhout, legde zich toe op de bouw van autowegen en rioleringen. Ook deze vennootschap werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Benny Backx.

Nog na dagvaarding moet bouwbedrijf L.D. Reno-Vatie bvba, Boslaan 7 in Kasterlee, de activiteiten stopzetten. Curator: Wim Nysmans.

Maxime bvba, Postelweg 18B in Balen, runde een groothandel in groenten en fruit. Na dagvaarding valt het doek over het bedrijf. Curator: Christophe Geukens.

Habilis bvba, Oostmalsesteenweg 8 in Rijkevorsel, legde zich toe op adviesverlening op het vlak van computers. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Baco NV, Lil 9 in Balen, was de vennootschap achter een kleinhandel in schoenen en lederwaren. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Er werkten nog 2 mensen. Curator: Christophe Geukens.

Shumy bvba, gevestigd aan Rauwelkoven 84M in Geel, werd gedagvaard tot faillissement. Het bedrijf baatte een café uit. Curator: Ludwig Peeters.

Qubus Technieken bvba, Hazenout 29/1 in Geel, moet stoppen met het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. De zaakvoerder vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Paul Van Rompaey.

Na dagvaarding valt het doek over Alacali bvba, Rauwelkoven 87J in Geel, actief in goederenvervoer over de weg. Curator: Steven Heylen.

Gopasta bvba, Rode Akkers 4 in Kasterlee, baatte een eetgelegenheid uit en is failliet op dagvaarding. Curator: Wim Nysmans.

Horecazaak Den Draaiboom bvba, de Merodedreef 72 in Herentals, blijft op slot na een faillissement op aangifte. Curator: Paul Van Rompaey.

Imena Comm.V., Hollandsebaan 57 in Geel, was de vennootschap achter een montagebedrijf. Het bedrijf vroeg zelf de faling. Vennoot Gabriel Montero Montero deelt in het faillissement. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Lizzy Geyskens baatte een bloemenwinkel uit aan de Arendonksesteenweg 31 in Ravels en werd failliet verklaard op aangifte. Er was nog 1 medewerker in dienst. Curator: Steven Heylen.

R.V. bvba, Koningin Astridlaan 130 in Turnhout, voerde renovatie- en bezettingswerken uit. Na een faillissement op aangifte valt het doek over het bedrijf. Curator: Benny Backx.

Rijke Handelsmaatschappij CVOH, Hondseind 23 in Poppel, runde een handel in elektronica maar die stopt na een faling op aangifte. Bij het faillissement is ook vennoot/zaakvoerder Hendrik Willem Rijke betrokken. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Indiening van de schuldvorderingen voor 23 mei 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.