Grant Thornton breidt kantoor in Turnhout uit

GTConsultancybedrijf Grant Thornton heeft zijn kantoor aan de Ring in Turnhout uitgebreid, wat mogelijkheden biedt naar in-house seminaries en opleidingen. Ook de groei naar intussen 12 medewerkers vroeg om bijkomende ruimte.

Grant Thornton startte in Turnhout als een klein kantoor dat zich vooral toelegde op accountancy dienstverlening. Het is uitgegroeid tot een full service dienstverlener die multidisciplinaire oplossingen op maat van de lokale klanten aanbiedt.

Aanspreekpunt
Betty Vervoort, director accountancy: “Het Grant Thornton-kantoor in Turnhout is altijd een aanspreekpunt geweest voor ondernemers in de Kempen. Door te luisteren naar onze klanten gaan we op zoek naar oplossingen op maat van hun uitdagingen. Daardoor zijn we vandaag de lokale adviespartner geworden die hen naast accountancy ook fiscaal & juridisch advies of audit kan bieden en gespecialiseerde diensten zoals waarderingen, overnamebegeleiding, doorlichting van processen, enz.”

Hilde Gaublomme, partner tax & legal, ziet de uitbreiding als een echte opportuniteit: “Het kantoor in Turnhout wordt meer dan ooit onze uitvalsbasis voor de lokale markt. We kunnen bogen op een team dat ondertussen 12 adviseurs telt, elk een specialist in zijn discipline.”