Op 8 en 9 september vindt Culinair Special 2014 plaats, de grootste beurs voor de horeca in de Kempen. Organisatoren zijn vishandel Arijs, groothandel in commerciële horeca- en keukenapparatuur 1089, en Agora Culinair/’t Vleesboerke.
Mario Vleugels van Agora Culinair/ ‚t Vleesboerke:”We toveren een leegstaande hal in de Welvaartstraat in Herentals om tot een moderne beurshal met ruimte voor meer dan 100 standhouders. We verwachten 2500 horecaprofessionals. Zij komen er kennismaken met de nieuwste trends en producten uit de snackwereld en de horeca. Ze ontdekken er nieuwigheden en genieten van aankoopvoordelen. Wij stellen voor het eerst de nieuwe telg in ons assortiment, – de Italiaanse producten – voor aan het professionele publiek. Natuurlijk zijn de 2500 horecaprofessionals uit de streek, met elk hun verhaal en verzuchtingen, er ook om hun vele collega’s te ontmoeten. Er wachten heel wat uitdagingen in de horeca, en dan is een inspirerende beurs de uitgelezen plaats om samen ideeën op te doen voor de toekomst.”
Alle info over Culinair Special op deze website.