renson ijsjes

Paul Renson viert zestigste verjaardag met een rondje van de ijskar

WAREGEM, ARDOOIE, DEERLIJK, KRUISEM – Paul Renson werd eind vorige week 60. De CEO van het gelijknamige Waregemse familiebedrijf in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ verraste naar aanleiding van zijn verjaardag alle 800 medewerkers in de Belgische vestigingen van de Renson groep (Renson / Argentalu / ROB / eSafe) met een ijsje. De CEO ging met de ijskar zelfs langs bij de verschillende filialen. Kwestie van contact te houden met de medewerkers en ook nog meer.

Een biertje of een ijsje? Wat zou het worden bij de viering van zijn zestigste verjaardag? Niet toevallig koos de CEO ervoor om met een ijsje te trakteren. De warme dagen verklaren iets maar niet alles. Via de ijskar zette de grote baas bij zijn eigen medewerkers nog eens de recentste Renson oververhittingscampagne in de kijker.

Om oververhitting binnenshuis – uiterst relevant tijdens deze hittegolf – te vermijden, zet Renson in op de duurzame combinatie van buitenzonwering en natuurlijke ventilatie via nachtkoeling. “Kosten voor koeling overstijgen in goed geïsoleerde en luchtdichte huizen steeds vaker die voor verwarming,” verduidelijkt Paul Renson. “Logisch ook, want eens de warmte binnen zit, kan die niet zomaar terug naar buiten. We willen mensen er van bewustmaken dat er alternatieven zijn voor energieverslindende koelingstechnieken. Simpelweg door te voorkomen dat de zon het glas van de ramen kan bereiken en door de koelere nachtlucht optimaal in te zetten om het ook binnen te laten afkoelen.”