Beaulieu Depondt

Wegen van topkader Philip Depondt en Beaulieu lopen alweer uit elkaar

WIELSBEKE – In een interne mededeling kreeg het personeel van Beaulieu International Group te lezen dat afscheid wordt genomen van HR-directeur en lid van het directiecomité Philip Depondt. Het nieuws komt binnen het bedrijf alsook voor de buitenwereld als een complete verrassing. Depondt was immers pas sinds begin dit jaar in functie als hoofd HR. De voorbije vijf jaar heeft niemand het al lang uitgezongen op die functie.   

Philip Depondt ruilde rond de recentste jaarwisseling La Lorraine Bakery Group in voor Beaulieu International Group, waar hij Chief HR Officer en lid van het managementcomité werd. Hij werd, zoals zijn cv ook bewijst, in huis gehaald als een high potential, en is nu dus opnieuw beschikbaar op de markt. Er wordt geen reden en ook geen commentaar gegeven bij zijn vertrek. De interne mededeling gebeurde vooral zeer sec.

Philip Depondt heeft een master Accounting (Universiteit Antwerpen, 1990) en een master Fiscaliteit (Economische Hogeschool Sint-Aloysius, 1992). Hij werkte de eerste jaren van zijn carrière als financieel analist bij onder andere BDO Hillen, Medtronic Europe, HP, Guidant Europe en Cytec Industries.

De voorbije elf jaar was Depondt werkzaam bij La Lorraine Bakery Group als HR-directeur op groepsniveau. Hij was er eveneens lid van het Executive Commity. De groep is actief in de maalderij- en bakkerijsector en is eigenaar van de winkelconcepten Panos, Deliway, The Coffee Club en Belgique.