BRUGGE – De geplande heropstart van de horeca zorgt voor een zucht van verlichting in de sector. Na enkele maanden zonder gasten staat ook het Hertog Jan team klaar om opnieuw klanten te ontvangen in hun L.E.S.S. Summer Eatery. Gert De Mangeleer en zijn businesspartner Joachim Boudens verwelkomen restaurantbezoekers voortaan in de unieke Hertog Jan Hoeve (Zedelgem) die voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een zomers openluchtrestaurant met zuiderse gerechten uit de omliggende moestuin.
Naast de ‘L.E.S.S. Summer Eatery’, heropent ook Bar Bulot zijn deuren én terrassen op dinsdag 9 juni voor een warme zomer boordevol klassiekers uit de Belgische keuken. Chef Pieter Lefevere en gastheer Maxime Depreitere serveren er de hele zomer lang zowel lunch als diner op het verwarmde terras.
Het Hertog Jan team heeft de afgelopen maanden naar eigen zeggen goed nagedacht over hoe ze alle hygiënemaatregelen kan naleven en hun gasten tegelijkertijd een leuke restaurantervaring kan bieden. ‘L.E.S.S Eatery’ wordt daarom deze zomer ‘L.E.S.S. Summer Eatery’ in een heringerichte Hertog Jan hoeve, waar er voldoende ruimte is om samen te genieten.