Jobfixers Cracco

Pieter-Jan Cracco toont dezelfde businessambitie als zijn overleden vader Philip Cracco

ROESELARE- Jobfixers, de interimgroep die amper enkele jaren terug door wijlen Philip Cracco werd opgericht, blijft even ambitieus. Bij wijze van hommage en respect voor zijn overleden vader, wil zoon Pieter-Jan het ingeslagen pad verder gaan, en dat samen met Lieven Bonamie die samen met Philip Cracco aan de wieg stond van Jobfixers.

Van Philip Cracco was bekend dat het moest vooruit gaan, en liefst vrij snel. Zoon Pieter-Jan zet dat voorbeeld verder, nu hij -door omstandigheden gedwongen – zijn vader versneld diende op te volgen als co-manager van Jobfixers.

In de krant Het Laatste Nieuws doet hij zijn verhaal met een uitgebreid eerbetoon aan zijn vader en inspirator. Ook met Jobfixers, en gesteund door Lieven Bonamie, wordt de lat hoog gelegd. Eind maart wil Jobfixers al 105 kantoren tellen in plaats van de huidige 75, want dat was het pad dat vader Philip ook had uitgetekend. Er worden ook omzetcijfers naar voor geschoven. Van 30 miljoen euro moet het dit jaar naar 45 miljoen gaan en in 2021 naar 60 miljoen. “Op het sterfbed van mijn vader, heb ik hem gezegd dat we nog beter wilden doen dan wat hij voor ogen had, en dat was precies wat hij wilde horen”, aldus Pieter-Jan Cracco die pas 24 is.

Om de ambities waar te maken, gaat Jobfixers nu op zoek naar een externe kapitaalverschaffer.