Koksijde Golf_SOF-2807

Koksijdse Golf ter Hille krijgt uitstekende quotering

KOKSIJDE – De Koksijdse golf is één van de nieuwkomers in het Vlaamse en West-Vlaamse circuit. Toch mag Golf ter Hille al meteen rekenen op een hoge waarderingsscore. In Koksijde slaan steeds meer West-Vlaamse ondernemers en zelfstandigen graag een balletje.

Koksijde Golf ter Hille heeft op ‘Leadingcourses’ zopas de nationale top 10 bereikt. Een referentie die tellen kan voor één van de youngsters in het milieu. Leadingcourses is een toonaangevend forum waarop golfers hun mening kunnen geven over een golfbaan. Het is in het golfmilieu een belangrijke waardemeter.

In Vlaanderen is de Koksijdse golf van 6 naar 4 gestegen. De criteria zijn streng. In elke beoordeling komen professionalisme, vriendelijkheid, kwaliteit van de golfbaan en behulpzaamheid steeds terug. Jan Deramoudt, directeur Koksijde Golf ter Hille, is niet weinig fier. “We zijn blij dat we met deze golfbaan in de smaak vallen bij de gemiddelde golfspeler”, aldus Deramoudt.  “Dit is het resultaat van heel wat teamwerk. Het is een stimulans om deze trend verder te zetten en nog wat te klimmen in deze ranking. Koksijde Golf ter Hille moet een beleving zijn voor iedereen zowel golfer als de niet golfer.”

Op het gezellig en zonnig terras kan iedereen terecht, ook al ben je geen lid van de club of geen golfspeler. Wie echt van de golf wil komen proeven, kan gebruik maken van de initiaties die doorgaan in juli en augustus, elke maandag, dinsdag en zaterdag, en dat tegen een erg democratisch prijsje (jongeren tot 18 betalen 5 euro per persoon, volwassenen 8 euro).