Titeca Op Podium_Professionele Foto van Exact_exactlive

Titeca en Vandelanotte krijgen bloemen voor innovatieve aanpak

KORTRIJK – De West-Vlaamse accountancy consultants Titeca Accountancy en Vandelanotte mochten zopas een Exact Cloud Award in ontvangst nemen. In de sector worden deze awards hoog ingeschat. Titeca werd geroemd voor zijn innovatieve aanpak, Vandelanotte voor zijn grote openheid tegenover klanten.

De jury prees Titeca Accountancy om het hoge percentage klanten met wie het digitaal samenwerkt. Het kantoor maakte een duidelijke transformatie door. “De trein rijdt en het is duidelijk dat deze niet meer gaat stoppen”, aldus de jury. “De toepassing van artificiële intelligentie, het organiseren van leerfestivals voor het personeel en de test-mindset, zijn hiervan duidelijke voorbeelden.”

De jury zag bij Vandelanotte een nadrukkelijke focus op klanten. “De klant staat hier werkelijk centraal”, luidde beoordeling van de jury leden. “Met My Vandelanotte, in combinatie met meerdere cloud toepassingen, heeft het kantoor ook een gedegen digitale basis. Van daaruit nemen ze de klant bij de hand in de digitale transformatie. Niet alleen voor hulp met hun cijfers, maar daar bovenop ook met persoonlijke begeleiding en een breed dienstenpakket.”