Ibis Styles 19 businessresto

Ibis Styles herlanceert businessrestaurant op Hoog Kortrijk

KORTRIJK – Ibis Styles op Hoog Kortrijk (ex-Kennedy Hotel) knoopt opnieuw aan met zijn traditie. Na grondige opknapwerken, wordt het businessrestaurant opnieuw heropend met een new look.

Het nieuwe restaurant krijgt de naam Vision mee. “Toen ik in november 2018 aan de slag ging als general manager van het ibis Styles Hotel Kortrijk Expo wilde ik als één van mijn eerste actiepunten er werk van maken om het restaurant nieuw leven in te blazen”, aldus , Vincent De Caluwé. “Het hotel had altijd al een bloeiend restaurant en na de vernieuwing van het hotel in de tweede helft van 2017 ontbrak deze service jammer genoeg. Een eigen restaurant in het hotel biedt een grote meerwaarde voor onze gasten en de bedrijven in de omgeving.Om het restaurant te lanceren ging ik zoek naar een bevlogen ondernemer die dezelfde visie en passie voor de horeca deelt als wij bij ibis Styles Kortrijk Expo. Het allerbelangrijkste is de tevredenheid van onze hotelgasten te verzekeren. In de persoon van Jurgen Meulemeester vonden wij de geschikte partner.”

Jurgen Meulemeester kan bogen op een jarenlange ervaring in de horecasector en komt net terug uit Zuid-Frankrijk waar hij vier jaar lang een B&B en een Tables d’hôte heeft uitgebaat. “Samen met zijn team ‘Vision’ is het de bedoeling dat hij lekkere, complexloze maaltijden serveert”, aldus nog Vincent De Caluwé. “Traditionele Vlaamse en internationale gerechten, telkens met een leuke twist. Je kan in Vision terecht voor een lunch of diner. Het restaurant is elke dag geopend met uitzondering van zaterdag en zondagmiddag.”