Roussel Mark

Grensland Menen-Wervik krijgt met Mark Roussel nieuwe voorzitter

MENEN – Tijdens de algemene vergadering van de bedrijvenzone Grensland Menen-Wervik werd Mark Roussel (Groep Roussel) aangesteld tot nieuwe voorzitter van de vereniging. Hij vormt een tandem met Koen De Keyzer die actief blijft als ondervoorzitter, secretaris en penningmeester.

Mark Roussel volgt Herman Wenes op die zijn functie van parkmanager moeilijk verenigbaar zag met het voorzitterschap. Alle partijen bestempelen het als een ideale oplossing. De benoemingen luiden ook een nieuwe episode in, nu Grensland formeel steun krijgt vanuit stad Menen en Wervik. Deze ondersteuning zorgt voor een meer continuïteit in de werking, heet het officieel. Samen met de besturen van Menen en Wervik zullen afspraken gemaakt worden om het terrein aantrekkelijker en duurzamer te maken en dit conform de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Mark Roussel leidt de gelijknamige en honderd procent familiale fabrikant van bouwmaterialen in de vierde generatie. Bij het bedrijf werken zo’n 85 mensen en de omzet schommelt rond de 30 miljoen euro.

Indrukwekkende investering

Tijdens de algemene vergadering werden ook Jan Desmet en Ann Del’Haye geïnstalleerd als nieuwe bestuurders. In marge van de bijeenkomst mocht Jan Desmet namens Decospan ook een rondleiding helpen verzorgen in de nieuwe site van Decospan, met name The Veneer House, een indrukwekkende uitbreidingsinvestering van het productie apparaat en de logistieke activiteiten. Bij de bezoekers vielen de monden breed open.