Porsche Opening RS Motors-4869

Porsche Centre West-Vlaanderen verdubbelt zijn capaciteit in één klap

INGELMUNSTER – Recent werd het Porsche Centre West-Vlaanderen (RS Motors in Ingelmunster) officieel ingehuldigd in het gezelschap van zowat 800 genodigden. De gloednieuwe concessie verdubbelde in één klap zijn capaciteit. Getekend Rudy Maes. 

Bij RS Motors stond de uitbreiding van het Porsche Centre al een hele tijd op de agenda. “Na het theoretisch plannen en voorbereiden zijn we in januari 2018 begonnen met de effectieve bouw van ons gloednieuwe Porsche Centre dat dubbel zoveel capaciteit zou bieden als ons bestaande Centre”, verduidelijkt een zichtbaar trotse eigenaar Rudy Maes. “Ruim een jaar later kunnen we een concessie inhuldigen die twee keer zoveel oppervlakte bestrijkt en waar zowel de werkplaatsen, het magazijn en als showroom dubbel zoveel ruimte kregen als voordien.”

Rudy Maes kreeg op twee dagen tijd zowat 800 gasten over de vloer, gaande van klanten en andere vips, over relaties, medewerkers, betrokken aannemers maar ook genodigden van Porsche Import en zelfs van het Duitse moederhuis Porsche AG. Die gasten konden naast het vernieuwde Centre meteen ook van dichtbij kennismaken met de allerjongste ster uit het Porsche-gamma, de langverwachte nieuwe 911 die op minstens even veel bijval kon rekenen als het nieuwe RS Motors zelf.