Ergodome_Gruyaert

Ergodôme opent tweede winkel in Antwerpen

KORTRIJK – Het Kortrijkse Ergodôme, specialist van zit- en slaapcomfort, slaat voor het eerst zijn vleugels uit buiten de thuisstad. In de Scheldestad Antwerpen wordt een tweede showroom geopend middels de overname van de plaatselijke ‘concullega’ Nirwana. Beide partijen zijn geen onbekenden voor elkaar. 

De focus bij Nirwana lag, net als bij Ergodôme, al uitdrukkelijk op professioneel advies, zowel op vlak van ecologie als van ergonomie en dat met respect voor het esthetische. Ergodôme wil de waarden van Nirwana bewaren en tegelijk nog meer inzetten op gezondheid en advies. Nirwana heeft een traditie van dertig jaar en werkte ook al jaren samen met het Kortrijkse bedrijf dat een referentie is in de sector van ergonomie in meubels voor kantoor of voor de slaapkamer.

Ergodôme heeft met een mix van comfort en design een indrukwekkende expertise opgebouwd met tonnen ervaring in ergonomie waarbij de persoonlijke aanpak centraal staat. In de komende weken waait een frisse wind door de Antwerpse showroom middels een mooie uitbreiding van het productengamma. Ook in Kortrijk krijgt de showroom een grondige face-lift. Tot slot werd de huisstijl recent volledig vernieuwd. Ergodôme is het levenswerk van eigenaar Thibaut Lambrecht. Bij Nirwana zat Francis Deprez aan de knoppen.