Unizo Ventoux

UNIZO West-Vlaanderen trekt met ondernemers naar de top van de Ventoux

BRUGGE – Van 20 tot en met 23 juni biedt UNIZO West-Vlaanderen de kans aan 14 ondernemers om de legendarische en beruchte ‘Mont Ventoux’ op te fietsen. Het zelfstandig ondernemerschap biedt heel wat uitdagingen. Een ondernemer moet van alle markten thuis zijn en dat is niet altijd even makkelijk. UNIZO West-Vlaanderen wil met deze unieke en exclusieve vierdaagse stage ondernemers laten herbronnen.

Dat herbronnen begint al voor de fietsstage: drie maanden voor het vertrek worden de ondernemers, tijdens drie ‘Mind of Steel‘ sessies, mentaal klaargestoomd. Doorheen het avontuur wordt voor elke ondernemer duidelijk welke ongekende krachten er in hen schuilen. Want net zoals iedere renner wel eens een klop van de hamer krijgt en tegen zijn grenzen aankijkt, blijven ook ondernemers hier niet van gespaard, aldus UNIZO. Aan de hand van eenvoudige tools waarbij de vergelijking met het beklimmen van de ‘Mont Ventoux’ centraal staat, wordt duidelijk welke weelde er in het bereik ligt van iedere ondernemer.

Tijdens de unieke vierdaagse stage gaan de ondernemers geen enkele uitdaging uit de weg. Iedereen kan zijn of haar route op maat kiezen: de Ventourist, Ladies@Ventoux, Ventousiast, La Canibalette of La Cannibale. Na het bedwingen van de Mont Ventoux zal iedere deelnemende ondernemer ongetwijfeld op een succesvolle wijze nog heel wat kilometers kunnen malen op het boeiende, uitdagende en afwisselende ondernemersparcours.

info: https://www.unizo.be/west-vlaanderen/activiteiten/exclusief-vooruit-met-de-fiets-en-jouw-onderneming_04-04-2019

info: Jilly Deconinck (jilly.deconinck@unizowvl.be of 0472 55 40 64