Top Motors en VDHMotors def

Top Motors breidt zijn actieradius nog maar eens uit

KORTRIJK – De expansieve en ambitieuze Wevelgemse autodealer Top Motors heeft zijn actieradius nog maar eens verbreed. De familie Van der Stichele nam de Garage Vanderhaeghen, op Hoog Kortrijk, over met de bedoeling nog sterker te staan. De friendly take over werd rond de jaarwisseling bezegeld maar wordt pas nu wereldkundig gemaakt. Vanderhaeghen kan nu meer dan ooit voordeel halen uit de schaalgrootte van het moederbedrijf.   

De Volkswagen concessie Vanderhaegen (VDH Motors) maakt sinds de jaarwisseling 2018-2019 deel uit van de dealergroepering Top Motors. Jarenlang al werkt Top Motors aan de consolidatie van de groep, met als doel een sterkere vertegenwoordiging te realiseren van de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens op de as Kortrijk-Roeselare. Schaalvergroting is immers een essentiële sleutel tot het uitbreiden, versterken en vernieuwen van de dienstverlening rond huidige en toekomstige mobiliteit.

Celine en Stanie Vanderhaeghen blijven aan het roer van hun succesvolle Kortrijkse Volkswagen vestiging staan, samen met hun voltallige ploeg. Dit moet de uitgebreide groep van klanten vertrouwen geven dat de excellente klantenservice op ’t Hoge in Kortrijk gewoon wordt verder gezet. Dankzij de integratie binnen de groep Top Motors, zal dit huis van vertrouwen haar dienstverlening naar haar cliënteel nog verder kunnen versterken.

Schaalvergroting als meerwaarde

Tom en Lieve Van der Stichele vervolledigen met deze overname nog maar eens de slagkracht van Top Motors. Het echtpaar beseft meer dan ooit dat schaalvergroting op alle vlak (organisatorisch, logistiek, financieel en commercieel) enkel meerwaarde met zich meebrengt. In 2008 werd vanuit Wevelgem een eerste grote deal bezegeld met de overname van de Garage Maes & Zonen in Roeselare en Ingelmunster. Tom Van der Stichele bouwde ook in de thuisbasis Wevelgem aan een soliede groep door de merken Audi, VW, Skoda en Seat op één site samen te brengen. Met Vanderhaeghen erbij krijgt Top Motors nog meer allure en body. Nog dit voorjaar moet in Roeselare -langs de N36- een nieuwbouw worden geopend met ook daar alle genoemde merken onder één dak.