beMatrix France

beMatrix duikt nu ook op in Parijs

ROESELARE – Na filialen te hebben opgericht in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Scandinavië, opent beMatrix, de West-Vlaamse producent van modulaire standenbouw systemen, een nieuwe dochteronderneming op in Frankrijk, dicht bij Parijs. Naast innovatie, krijgt ook service immers een belangrijke rol in de steeds evoluerende event-en standenbouw sector. Er wordt in de eerste plaats gemikt op Belgische standenbouwers die met het Roeselaarse concept willen uitpakken in de Hexagoon.   

De nieuwe vestiging, gelegen in het evenementenpark van Longjumeau, op enkele minuten van Parijs, moet Franse en buitenlandse standenbouwers ondersteunen met een uitgebreide lokale huurvoorraad. Stefaan Decroos, CEO van beMatrix, ziet het zo: “Het aantal huuropdrachten in Frankrijk nam al een geruime tijd toe en een lokaal 24/7 service center drong zich op. Met onze lokale dochterondernemingen en het bePartner netwerk, willen we het leven van de standenbouwer én exposant makkelijker maken, comfort bieden. Dat is nu eenmaal dé missie van beMatrix. De keuze voor Parijs is strategisch, want veel internationale en nationale beurzen gaan door in één van de vele beurscomplexen in- en rond Parijs.”

beMatrix werkt met een medevennoot (Daniel Breitschaft) die al een ruime ervaring heeft in de standenbouw sector en enthousiast is over deze nieuwe stap: “In onze ‘métier’ telt elk minuut”, aldus Daniel Breitschaft. “Ik geloof dan ook dat het ontzorgen van de standenbouwers met een lokale benadering het verschil kan maken. Focus ligt in 1e instantie op verhuur van alle standaard beMatrix oplossingen, maar we staan ook paraat voor het proefbouwen van standen en opleidingen in onze showroom samen met het Franse commerciële team.”