Greenhouse foto lostdogzzz

GreenHouse schenkt 10.000 euro voor goede doelen

WAREGEM – Het Waregemse dienstenchequebedrijf GreenHouse schenkt ook dit jaar opnieuw liefst 10.000 euro aan goede doelen. Met een team van 100 bedienden en ruim 3.500 poetshulpen, groeide GreenHouse Dienstencheques in 16 jaar tijd uit tot één van de grootste werkgevers in Vlaanderen. Tot en met vrijdag 15 maart kunnen organisaties zich kandidaat stellen om hun goed doel te laten steunen. Een jury zal dan 10 inzendingen selecteren, waarna het grote publiek gedurende twee weken online kan stemmen en de 4 definitieve winnaars mag kiezen. Zij zullen dan elk 2.500 euro ontvangen.

Met een netwerk van 37 kantoren en een indrukwekkende poetsbrigade van ruim 3.500 poetshulpen, zorgt GreenHouse Dienstencheques voor de schoonmaak bij niet minder dan 34.000 klanten in Vlaanderen. GreenHouse werd in 2003 opgericht en is vandaag trotse koploper in de sector en één van de grootste werkgevers in Vlaanderen. Het bedrijf is intussen in handen van Group Nastor. Vorig jaar, naar aanleiding van de vijftiende verjaardag van het bedrijf, werd beslist om 5 goede doelen in de bloemetjes te zetten. Erkende VZW’s en verenigingen met een sociaal of maatschappelijk doel die een extra centje kunnen gebruiken, konden zich hiervoor kandidaat stellen. Uiteindelijk kregen Kadee vzw, Lost Dogzzz, Casa di Mauro, Asha Hope en Sportclub Gidos een financieel duwtje in de rug.

Net als vorig jaar kunnen organisaties tot en met 15 maart kandideren via de website www.greenhousegoededoelen.be. Een jury met Philip Nichelson, gedelegeerd bestuurder van GreenHouse, als voorzitter zal alle aanvragen beoordelen. Zij maken een eerste selectie van tien goede doelen, waarna het grote publiek gedurende twee weken online kan stemmen en 4 definitieve winnaars zal aanduiden die elk een cheque van 2.500 euro zullen ontvangen.