ID Team id boost 3

id punt heeft nieuw basiskamp in Waregem

WAREGEM – Op de Waregemse bedrijvenzone Groenbek heeft id punt, het HR-bedrijf van expert in de materie Gerd Bellemans, zijn intrek genomen in een hagelnieuwe omgeving. Gerd Bellemans hoopt daarmee een nieuwe boost te geven aan zijn reeds erg succesrijk concept, dat door tal van instanties erkend wordt als officiële partner.  

id punt werd opgericht als een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. “Daarom werken wij met een persoonlijke HR-aanpak: op maat, lokaal, betrokken en nabij”, luidt het. id punt wil op HR-vlak al doende coachen en versterken. “Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen”, luidt de filosofie van Gerd Bellemans. id punt wil ook een netwerk zijn van mensen die gepassioneerd zijn door talent en dialoog, een netwerk waar eenieder deel kan van uit maken en partners elkaar versterken.

Gerd Bellemans heeft in een eerder leven, onder meer als HR-manager bij TVH en als gewezen HR Manager van het Jaar, een schat aan ervaring opgedaan. Ervaring die hij nu al acht jaar in de markt zet met de bedoeling het verschil te maken. Want, talent moet altijd bovendrijven. De opening van het id huis is de bekroning van een lang traject dat Gerd en zijn team hebben afgelegd in het positioneren van id punt. Als een huis, als een thuis, als een netwerk. In het nieuwe id huis wil Bellemans met zijn team het potentieel van studenten, medewerkers en ondernemers helpen ontwikkelen om zo persoonlijk of als organisatie te groeien.

Het nieuwe id huis heeft zijn stek gevonden op de bedrijvenzone Groenbek, een door Leiedal aangestuurd reconversieproject van de voormalige site van Bekaert Textiles. In een paar jaar tijd is het terrein omgevormd tot een hedendaagse site met aandacht voor groen, biodiversiteit en zachte mobiliteit.