energie

Maak slimme energiekeuzes in 2019

Energiekosten zijn een belangrijk onderdeel van je budget, waar je als onderneming natuurlijk zoveel mogelijk op wil besparen. Niettemin is vergelijken vaak een tijdrovend werkje, waar je niet altijd ruimte voor kan maken. Geen nood. Eén slimme keuze kan ervoor zorgen dat je binnenkort van voordelige energiekosten geniet.

De Provincie West-Vlaanderen spant zich in om de energiekosten van haar inwoners en bedrijven laag te houden. Daarom organiseren ze ook dit jaar een nieuwe groepsaankoop voor groene stroom en gas. Door je in te schrijven kan je op een eenvoudige manier besparen op je energiekosten.

De Provincie gaat voor jou op zoek naar een voordelig aanbod. Na ontvangst van je persoonlijk voorstel zie je meteen hoeveel je kan besparen en kan je in enkele muisklikken je overstap regelen. Op die manier kan jij je volledig concentreren op je zaak terwijl je een mooie besparing binnen haalt.

Voordelig en transparant

Bij eerdere groepsaankopen groene stroom en gas konden bedrijven gemiddeld 300 euro besparen.

Je inschrijving voor de groepsaankoop is helemaal vrijblijvend. Wanneer je je persoonlijk voorstel ontvangt, beslis je zelf of je de overstap maakt.

Eens je het aanbod aanvaardt, zorgt de Provincie West-Vlaanderen voor een vlotte overstap zodat je vanaf de door jou gekozen startdatum een jaar lang van voordelige energiekosten kan genieten. Bovendien is de stroom 100% groen. Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

Hoe werkt de groepsaankoop?

Je kan je vrijblijvend en eenvoudig inschrijven tot en met 5 februari.

Op 6 februari organiseert de Provincie West-Vlaanderen een veiling waarop energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een 1-jarig contract voor 100% groene stroom en/of gas.

Uiterlijk op vrijdag 22 februari krijg je het persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige aanbod uitbracht. Je ziet meteen hoeveel je kan besparen.

Als je het aanbod aanvaardt, kan je al vanaf 1 mei 2019 van de groepsaankoopprijzen genieten.

Laat je niet vangen

Heb je op dit moment al een voordelig energiecontract of heb je in het verleden al eens deelgenomen aan de groepsaankoop? Hou er dan rekening mee dat je huidige contract kan aflopen en verlengd kan worden aan prijzen die fors duurder zijn dan de prijzen waar je oorspronkelijk voor koos.

Inschrijven kan in 5 minuten!

Ben je een kleine of middelgrote onderneming met een verbruik van minder dan 50 000 kWh voor elektriciteit en/of 100 000 kWh voor gas? Neem dan vandaag nog 5 minuten de tijd om je vrijblijvend in te schrijven voor de groepsaankoop groene stroom en gas.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website of contact op te nemen via samengaanwegroenerprof@ichoosr.com.