Altior managers

Headhunter Altior gooit zich nu ook op executive interim markt

WAREGEM – Het Waregemse headhunter kantoor Altior (www.altior.be) breidt zijn actieradius uit. Voortaan biedt het ook diensten aan op vlak van executive interim management. Vaak dienen bedrijven bij het vertrek van één van hun executives een periode te overbruggen tussen het vertrek van deze primus en  het aantreden van een nieuwe numero uno.

Altior werd opgericht in 2006 en groeide uit tot één van de grootste executive search organisaties in België. Het kantoor is actief vanuit twee locaties: de thuisbasis Waregem (de verhuis naar een nagelnieuw kantoor is er net achter de rug) en Diegem. Het team bestaat uit 16 gedreven medewerkers. Zowel grote als middelgrote ondernemingen, verspreid over heel België, doen een beroep op de expertise van Altior voor het vinden van toptalent voor hun executive vacatures (managers, directieleden, C-level).

Via Penrhyn International, een internationaal topnetwerk van executive searchkantoren, rekruteert Altior ook internationaal toptalent. “Want dit is wat Altior drijft: zijn klanten op een hoger niveau (‘Altior’) tillen door hen de juiste profielen aan te reiken die ze via de klassieke kanalen niet kunnen bereiken”, aldus Jan Verstraeten en Christoph Leenknecht. “Altior is voor heel wat gereputeerde bedrijven uit de regio dan ook de preferentiële partner bij het aantrekken en beoordelen van hun executives.”

Zoeken naar oplossingen

Sinds begin dit jaar biedt Altior ook diensten aan op vlak van executive interim management. Altior Executive Interim Management biedt dan de oplossing voor het garanderen van business continuïteit. Maar ook in andere bedrijfskritische situaties moet soms naar oplossingen worden gezocht. Denk maar aan crisis- of turn-around management, herstructureringsopdrachten of in geval van fusies en overnames. Altior beschikt over een uitgebreide pool van executive interim managers over alle functionele domeinen heen, inclusief ervaren change en program managers.