Bedrijvencontactdagen_061217_9-378×252

Kortrijk Xpo pleziert Limburg met een primeur

KORTRIJK – Op 20 en 21 november 2019 organiseert Kortrijk Xpo in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Limburg de eerste editie van Bedrijven Netwerkdagen in Expo Hasselt. De mosterd werd gehaald bij het concept Bedrijven Contactdagen in Kortrijk, waar dit event reeds 16 edities succesvol wordt neergezet met ruim 600 exposanten en 15.000 professionele bezoekers.  De sterkte van de formule én de vruchtbare Limburgse netwerkcultuur vormen alvast een goede bodem voor het succes van een Limburgse editie. 

Net zoals in Kortrijk wordt het ook in Limburg een tweedaags netwerkevent gericht op het samenbrengen van ondernemers en bedrijven, het aanreiken van business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. Kernwoorden zijn sector-overschrijdend, regionale oriëntatie én creatieve presentatie. Met een identificatie en presentatiemogelijkheid door middel van creatieve promotiecorners geeft het concept van de Bedrijven Contactdagen een gezicht aan het bedrijf achter de ondernemer, wat de vlotheid van contacten bevordert. Hiermee onderscheidt het event zich van diverse andere netwerkevenementen of recepties. Als cross-sector event stimuleert de tweedaagse beurs bovendien niet alleen samenwerkingen binnen sectoren, maar biedt het ook een stimulans  voor het creëren van nieuwe synergieën en opportuniteiten.  Onder het motto ‘Zaken doen in eigen streek’ wil Bedrijven Netwerkdagen tenslotte een extra dynamiek aan de lokale economie geven en focust zo op de ondernemersgeest van bedrijvig Limburg!

Bedrijven Netwerkdagen richt zich op CEO’s en managers binnen sales, marketing, productie, finance en HR. Openingsuren van 14 tot 21 uur, in het verlengde van een werkdag, zorgen voor een optimale after-work netwerksfeer. Voor de eerste editie rekent de organisatie alvast op 200 bedrijven-exposanten en 5.000 professionele bezoekers.