Domotex

Beaulieu mag Studio 100 beleveren

WIELSBEKE – Beaulieu International Group komt al te vaak in het nieuws als het om slecht nieuws gaat. Maar het kan ook anders. Zopas meldde de groep via het netwerk Linkd’In dat het een ronkend contract wist te versieren bij Studio 100. 

Stefaan Colle, een van de eigenaars en bestuurders van Beaulieu International Group en via zijn echtgenote deel van de familie De Clerck, liet op een persconferentie ooit optekenen: “Waarom toch altijd dat negativisme van de media? We zijn dat echt wel beu.” Dezer dagen valt alvast goed nieuws te melden. Beaulieu International Group meldt met de nodige trots dat het gekozen werd als bevloeringspartner voor het Studio 100 Benelux pop-up theater in Puurs (België). Het theater moet de thuisbasis vormen van de langverwachte spektakel-musical 40-45. Het gaat om een project met 3.300 vierkante meter vloeren van Beauflor, BerryAlloc, Ideal en Turfgrass. Ook de inkomhal, eetsalons, toiletten en de prestigieuze VIP-ruimte (de zogenaamde Churchill Club ) worden volledig aangekleed in WOII-stijl. Alles bijeen worden er meer dan 340.000 bezoekers verwacht op de spektakel-musical.

Voor Beaulieu is het alvast een referentiecontract dat kan tellen. De tegenwaarde van het contract met Studio 100 werd niet vermeld.