Dovy Dendermonde

Donald Muylle opent nieuwe toonzaal in Dendermonde

ROESELARE – Het Roeselaarse Dovy Keukens, al 38 jaar lang gespecialiseerd in de productie van keukens op maat, blijft maar uitbreiden. Zopas opende het familiebedrijf een 26ste vestiging, dit maal in het Oost-Vlaamse Dendermonde.

Dovy heeft zich een plaats in de markt veroverd omdat het zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer organiseert. Of met andere woorden: na de verkoop worden de keukens rechtstreeks geleverd van fabrikant naar klant. De opening van een nieuwe toonzaal in Dendermonde ging gepaard met een aantal acties en activiteiten rond koken en kookdemonstraties, met onder meer Peter Van Asbroeck die zelf de rol van chef kok voor zijn rekening nam. Er kwam ook een bierdegustatie aan te pas.

De nieuwe toonzaal in Dendermonde heeft 3 verdiepingen en stelt 50 verschillende keukens tentoon of voor elk wat wils. Uiteraard worden de nieuwste modellen in de kijker gezet: keukens met kastdeuren van 24 mm dik en de binnenkant in glanzend laminaat met linnenstructuur. Daarnaast zien we een ruime variëteit aan keukens, voor ieders smaak, in zowel moderne, tijdloze als klassieke stijl.

Stichter en pater familias Donald Muylle begon aan zijn ondernemersavontuur in 1980. Inmiddels zijn de beide zonen -Mario en Christ- ook mee in de zaak gestapt.