Mobles_Kiosk_1

Mobles Design Furniture geeft de aftrap van de Kortrijkse interieurherfst

KORTRIJK – Het najaar in Kortrijk staat dit jaar volledig in het teken van creativiteit en ontwerp met de naderende internationale Biënnale Interieur. In september gebeurt de opwarming in de Kiosk op de Grote markt, waar Mobles Design Furniture, de interieurinrichting- en winkel uit Lauwe, zichzelf in de kijker mag plaatsen.

Mobles is zowel een online als offline design store die een collectie meubels, verlichting en homeaccessoires aanbiedt met een interessante mix van gevestigde waarden en jong design. Ze gaan steeds op zoek naar de originele designmerken uit België, Scandinavië, Spanje en Nederland die uitblinken in wat ze doen. Esthetiek én kwaliteit staan altijd voorop. Het volledige gamma is steeds te bekijken in de showroom in Lauwe. Daar kan je ook terecht voor hun interieurinrichting service en gaan ze op zoek naar de juiste stukken voor jouw interieur.

Voor de presentatie in de Kiosk werd samengewerkt met ontwerpster Jessy Van Durme. Vanuit haar multidisciplinaire studio in Kortrijk werkt ze aan projecten rond interieurarchitectuur, product design, styling, graphic design en copywriting voor tal van merken, magazines en creatieve producties. Net als Mobles heeft Jessy een grote liefde voor puur en kwaliteitsvol ontwerp en dat vertaalde zich naar een zeer hedendaagse en on-trendpresentatie. Door het gebruik van gekleurde vlakken spelen ze met ruimte en vorm, maar zijn de producten nog steeds de hoofdrolspelers van het verhaal.

In de Kiosk in centrum Kortrijk wordt elke maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper. Het initiatief komt van de organisatie Designregio Kortrijk.