franlis vlcsnap-2018-07-10-14h53m06s969

Franlis komt met origineel idee voor bedrijfsevents

OOSTENDE – Op zoek naar een origineel idee voor een bedrijfsevent? De Oostendse rederij Franlis heeft alvast iets leuks in petto: een professionele boottocht naar de windmolenparken die voor de Noordzee liggen.

Bij extreem helder weer kan je de windmolenparken voor de West-Vlaamse kust met het blote oog waarnemen. Zelfs vanop de westkust hoef je in dat geval niet eens een verrekijker. Als de nacht valt is het zelfs een lichtrijk spektakel. De Oostendse rederij Franlis organiseert voor bedrijven en/of particulieren nu ook reguliere verbindingen naar een van de windmolenparken. Een tocht op zee kan als event gezien worden of als een teambuilding moment à la carte. Volgens Franlis worden windmolen cruise op maat of B2B steeds meer gevraagd door bedrijven. De interesse komt niet alleen uit eigen land maar ook uit het buitenland. “Het is visueel al een indrukwekkend gegeven maar de beleving op zee is nog zoveel intenser”, klinkt het bij Franlis. “Elke excursie gebeurt onder begeleiding van professionele gidsen die de projecten aan boord toelichten en ook tekst en uitleg geven bij het economisch en ander impact.”

Franlis biedt nog meer aan: party boot op zee, vissen op zee, haven rondvaarten of rondvaarten door het Brugse Ommeland en asstrooingen op zee. Franlis is overigens niet de enige die met dergelijk breed aanbod uitpakt. Wie het kleinschaliger maar even professioneel ziet, kan ook terecht bij het Blankenbergse Water-Taxi van Michel De Vos die in Finland een vijfsterrenboot kocht en nu met succes inzet.