Dochy Promac

Dochy en Gema kiezen voor win-win

KUURNE, ZEDELGEM – De toonaangevende groothandel in onderhoudsproducten Dochy Promac en Gema Onderhoudsproducten uit Zedelgem hebben een fusie aangegaan. Met de deal breidt Dochy Promac zijn productaanbod en stock uit, biedt het nog meer merken en haalt het nog meer vakkennis in huis. 

“Met de fusie staan we nog sterker naar de horeca- en voedingsindustrie”, vertelt zaakvoerder Rembert Dochy. ‘In het gamma van Gema steken bijvoorbeeld verschillende types producten en merken van reinigings- en desinfectiemiddelen en hygiënisch papier die wij nog niet in ons aanbod hadden. Bij Gema staan ze nu sterker door ons aanbod in reinigingsmachines en vaatwasmachines zodat we zowel de machine- als de verbruiksproducten kunnen aanbieden. De klanten vinden nu echt wel alles bij ons. We zijn meer dan ooit een one-stop-shop geworden voor de sector.”

Gema Onderhoudsproducten kan nu ook rekenen op het team van Dochy Promac, dat gewoon aan de slag blijft in de gebouwen in Kuurne. De telefoonnummers en e-mailadressen blijven overigens dezelfde. De klanten kunnen dus gewoon verder bestellen zoals voordien. De nieuwe producten van Gema zullen mettertijd ook online komen en besteld kunnen worden in de online webshop van Dochy Promac.

Verhuis

“In de toekomst plannen we nog een verhuis naar een site ergens tussen Kuurne en Zedelgem in, maar daar zullen we mettertijd de juiste informatie over verstrekken”, vertelt zaakvoerder Rembert Dochy nog. Dochy Promac is al sinds 1976 actief in de sector van de onderhoudsproducten en kent sindsdien een gestage groei. Meer dan ooit heeft Dochy Promac nu alles in huis voor bedrijven die hun keuken, werkvloer, sanitair of wasserij op-en-top netjes willen houden.