Verhelst giv mo buzze

Bij Verhelst luidt het zomers parool ‘Gif mo buzze’

OUDENBURG – Origineel uit de hoek komen. Veel bedrijven willen het wel, maar het is niet elk bedrijf gegeven. Bij Verhelst in Oudenburg is de spitsvondigheid er wel. Alle medewerkers kregen een origineel t-shirt met daarop de bekende West-Vlaamse leuze: Gif mo buzze!

Buzze geven: bij Verhelst weten ze sowieso wat het betekent. Om alvast de warme zomer door te komen kreeg elke medewerker van de groep Verhelst nu een summerproof Gif mo buzze t-shirt. Een reminder om niet te lanterfanten tijdens het werk? Dat ook. Maar er is meer. De opbrengst van deze Gif mo buzze t-shirt gaat immers integraal naar de vzw Kinderkankerfonds. Verhelst combineert met andere woorden een ludieke actie met een goed doel.

Wie het idee genegen is, kan overigens bij Verhelst terecht, want het bouwbedrijf verkoopt ook het textiel vanuit de filosofie: hoe meer buzze er wordt gegeven, hoe meer centen voor het goede doel. Ben je op zoek naar een West-Vlaams t-shirt ter gelegenheid van het WK voetbal, een BBQ met vrienden, een verjaardag of voor de studenten in de blok? Koop dan nu een exemplaar, voor slechts 9 euro. De West-Vlaamse t-shirts worden te koop aangeboden op de Verhelst webshop https://shop.verhelst.be/nl