thee ok 2

‘Thee met een Verhaal’ heeft een nieuwe vestiging in Oostende

Oostende – “Thee is de nieuwe koffie”, kopten de kranten een paar maanden geleden en de stijgende verbruikscijfers en interesse wordt ook bevestigd door de Aarschotse onderneemster, theesommelier en theeblender Jessica Van Humbeeck. Samen met haar zakenpartner Nadia Burman heeft ze op paaszondag, in de Van Iseghemlaan in Oostende, de tweede vestiging van ‘Thee met een Verhaal’ geopend.

 “Wij verkopen geen thee, maar theetijd, voor jezelf of om te delen met anderen. Thee verbindt mensen en ‘Thee met een Verhaal’ laat je het verhaal achter de thee proeven en beleven. In de drukke maatschappij waarin we vandaag de dag leven, is het zalig om even op de thee-pauzeknop te duwen. Een frisse neus ophalen in Oostende, op de dijk of tijdens een strandwandeling, en dan bijpraten met een geurend kopje verse thee, of onze homemade ijsthee. Dat is wat we aanbieden bij ‘Thee met een Verhaal’ en sinds paaszondag 1 april kan het dus ook in onze nieuwe vestiging in Oostende. In onze verbruiksruimte kan je ook een thee-assortiment aankopen en we organiseren er eveneens thee-workshops als ultieme beleving”, zegt Jessica Van Humbeeck.
“Twee jaar geleden leerde ik, via de Facebookgroep van Sandra Bekkari, de Oostendse Nadia Burman kennen. Gebeten door het theevirus, kwam ze bij mij in de leer en behaalde ook zij een diploma theesommelier. Samen hebben we nu de volgende stap gezet met de opening van ons tweede filiaal langs de Van Iseghemlaan in Oostende.”

Nadia Burman: “We zitten vlakbij het Casino, dus ideaal voor mensen die na een wandeling op de dijk of op het strand, op verhaal willen komen met een geurend kopje thee. De mensen kunnen hier kiezen uit een ruim assortiment van verse thee, ter plaatse gemaakt, of een exclusieve homemade ijsthee, een toppertje. Jessica ontwikkelde 15 exclusieve theemengelingen, die we ook in Oostende aanbieden”.