Luxury Distillery Lambrecht

Kortrijkse Deluxe Distillery wil versnelling hoger schakelen

KORTRIJK – Het kleine maar dynamische Deluxe Distillery heeft versterking gezocht en gevonden in de persoon van Waregemnaar Guillaume Lambrecht (28). Hij begon zijn professionele carrière in de brouwerijwereld, en gaat nu aan de slag met zijn neus voor marketing en businessstrategie. Hij moet de sales en de export van Deluxe Distillery een flinke boost geven. Het snel groeiende Deluxe Distillery brengt een eigen gin (Blind Tiger) en vodka (Mary White) op de markt en promoot de cocktail-formule in binnen- en buitenland.

“De wereld van cocktails en spirits is relatief nieuw voor mij”, zegt Guillaume Lambrecht. “Maar met wat ik er al van gezien heb, is mijn nieuwsgierigheid danig geprikkeld.  Via de brouwerijwereld kwam ik al in contact met mooie horecazaken, maar met Blind Tiger en Mary White schakel ik toch een paar versnellingen hoger.”

Thomas Baert en zijn vrouw Sophie Gheysens, de zaakvoerders en stichters, zijn erg opgetogen met hun nieuwe teamgenoot. “Dit neemt wat druk weg van onze schouders”, aldus Thomas. “Met twee mensen kun je dingen als sales, export en marketing niet voldoende opvolgen. Met Guillaume erbij krijgt Deluxe Distillery de kans om niet één, maar meteen twee stappen vooruit te zetten. The world is our oyster.” “Guillaume brengt rust in het verhaal”, vult Sophie aan. “Thomas en ik zijn enorm chaotisch en zitten vol energie, en hij brengt een zekere rust en structuur, wat we zeker nodig hadden.”

Synergie

Een rustige jongen of niet, Guillaume wil er alvast een stevige lap op geven. “Thomas en Sophie geven me de kans om heel veelzijdig te werken,” zegt hij, “en dat vormt een mooie uitdaging. Ik denk dat mijn kennis van export en sales in de brouwerijwereld hier goed van pas zal komen, en dat we met de goeie synergie die we hier hebben, erin zullen slagen om van Deluxe Distillery een groot succes te maken.”