delaware Jan_Steven_newpartners

delaware benoemt nieuwe maar bekende partners

KORTRIJK – Bedrijfsadviseur en IT-dienstverlener delaware Belgium heeft zijn medewerkers Jan De Bock en Steven Lenaerts tot partner benoemd. Door hun jarenlange ervaring bij delaware worden ze beschouwd als de geknipte partners om de missie van het bedrijf verder uit te dragen. Die missie steunt op zowel intern teamwerk als op het aanbieden van IT-diensten op maat van de klant.

Jan De Bock startte in 2004 bij delaware als SAP-consultant en was tot voor kort verantwoordelijk voor de Microsoft Dynamics businessunit, waar hij een team van 100 medewerkers aanstuurde. Hij is altijd zeer sterk geboeid geweest door de dynamiek die ontstaat bij het combineren van  technologieën. Een visie die nauw aansluit bij de ondernemerszin van delaware. Klanten helpen hun operational excellence te verbeteren op basis van nieuwe technologieën was steeds zijn prioriteit. “Digitale technologieën hebben een sterke impact op onze klanten”, zegt Jan De Bock. “Om hen te helpen voordeel te halen uit nieuwe technologieën moeten wij als bedrijfsadviseur heel wendbaar blijven. Een evolutie die voor ons veel meer een opportuniteit dan een uitdaging vormt.”

Ook Steven Lenaerts legde een mooi traject af binnen delaware. Hij startte als junior consultant in 2005 en bouwde al snel verder op zijn interesse in het potentieel van opkomende technologieën voor klanten. Voor zijn benoeming tot partner leidde Steven het domein Connect Systems and People, waar hij sterk focuste op development, enterprise architecture en innovatie. “Als je bij delaware een goed idee hebt en er een businesscase voor vindt, krijg je de tijd en de ruimte om ermee aan de slag te gaan” aldus Lenaerts. “Groei mag geen doel op zich zijn maar moet het gevolg zijn van een goede strategie en visie.”

delaware heeft een belangrijkste vestiging aan Kapel ter Bede in Kortrijk.