finalistes-20194

Melissa Vlaams-Brabantse “Belofte” WOMED Award 2019

KEERBERGEN – Melissa Van der Veken van het Keerbergse bedrijf MeSa VB is gekroond tot de Vlaams-Brabantse Belofte van de WOMED Award. Onze provincie is niet vertegenwoordigd in de finale van de WOMED Award zelf. 

De WOMED Award, een initiatief van Markant vzw en enkele partners,  bekroont al 20 jaar sterk vrouwelijk ondernemerschap en plaatst inspirerende onderneemsters in de kijker. Naast de WOMED Award wordt ook elk jaar de Belofte gekozen uit 5 provinciale winnaars.

MeSA VB 

Vlaams-Brabant zal op de finale van de Belofte vertegenwoordigd worden door Melissa Van der Veken van het Keerbergse bedrijf MeSa VB.  Van der Veken verzorgt administratieve en organisatorische ondersteuning voor ondernemers. Haar zaak focust op drie pijlers: office management (e-mailbeheer en agendamanagement), communicatie (van powerpoint presentaties tot social media)  en financiële administratie (inkomende en uitgaande facturatie en kwartaalaangiftes).

Melissa startte twee jaar geleden MeSa VB op, en telt momenteel een medewerkster. “Ik wil in elke provincie van Vlaanderen een virtual assistant van MeSa VB plaatsen want ik geloof absoluut dat telewerken de toekomst wordt”, besluit Melissa.  Tijdens de finale, op 4 maart, neemt Van der Veken het op tegen de beloften van de andere Vlaamse provincies. Wie volgt de Geelse Isabelle Ulenaers van het bedrijf Self (selfcare) op als nationale belofte van de WOMED Award?

WOMED Award

Onze provincie levert jammer genoeg geen finaliste voor de WOMED Award zelf. Haalden wel een finaleplek: Eef Tanghe van het Gentse Cohousing Projects, Elien Pieters van Gediflora uit Oostnieuwkerke en Caroline Rigo van het Hasseltse Cent Pur Cent. Een van hen volgt Mieke Frijters van het Antwerpse infrastructuurbedrijf ATF op als nationale winnares van de WOMED Award.

4 maart 

De WOMED Award wordt voor de 21ste keer uitgereikt. Afspraak op 4 maart  in het KBC-gebouw aan de Havenlaan in Brussel. De award wordt uitgereikt door minister Hilde Crevits. Voor het programma klik je door op deze link.