IMG_3350

Sucralicious: exclusieve geschenken voor speciale momenten

LEUVEN – Gepersonaliseerde geschenken voor geboorten of trouwfeesten, je vindt ze voortaan bij Sucralicious aan de Diestsestraat in Leuven.  De zaak opende eind november de deuren. 

Belangrijke gebeurtenissen of speciale momenten in het leven worden gevierd. En dan zijn cadeautjes nooit ver weg. Al wie op zoek is naar gepersonaliseerde/exclusieve geschenken kan nu terecht bij Sucralicious (Sweet Creations). “Onze producten zijn allemaal handgemaakt, en dus uniek”, zegt medezaakvoerder Ramazan Sariyar (32). Samen met zijn partner Aurélie Jacobs (32) opende hij de zaak.  Ramazan houdt zich bezig met de praktische organisatie, Aurélie concentreert zich op de creatieve kant van het verhaal, in samenspraak met designers en ateliers in Italië en Turkije.”

Alle thema’s 

De focus in de etalage van de nieuwe store ligt op babyspullen en trouwfeesten maar klanten kunnen voor elk thema langsgaan bij Sucralicious. Voor Ramazan en Aurélie is de opening van de winkel een droom die uitkomt. “Het is onze eerste winkel en meteen ook een pilootproject. Als de zaken hier goed gaan kunnen we eventueel beginnen denken aan extra vestigingen in de andere grote steden in Vlaanderen, zoals Antwerpen en Gent”, weet Ramazan nog.