Voka_Afbeelding

Jong Voka: waar jonge ondernemers en high potentials samenkomen

Jong Voka Vlaams-Brabant vormt een ontmoetingsplaats voor jonge ondernemers of werknemers onder 40 jaar. Ze bouwen er aan een eigen netwerk, scherpen hun ondernemerschap aan en krijgen jaarlijks gevarieerde en boeiende activiteiten voorgeschoteld. Een geslaagde mix van inhoud en fun dus binnen een familiale omgeving. En dat trekt ook meer en meer high potentials aan.

Gelijkgestemde, interessante, gepassioneerde, ondernemende, jonge mensen uit de regio leren kennen. Daar draait het om bij Jong Voka. Met zo’n 10 events per jaar weet de organisatie telkens een gevarieerde agenda voor te leggen. Dat gaat van netwerkevents, bedrijfsbezoeken en business speeddates tot kerst- en zomerfeesten.

“Het eerstkomende event gaat door op 19 november onder het mom van een bedrijfsbezoek. Bij De Meeuw leren we bij over circulair bouwen en maken we kennis met het bedrijfsgebouw van morgen dat eindeloos aanpasbaar, verplaatsbaar en inzetbaar is. Een andere blikvanger is een bezoekje aan Deliveroo in februari. Daar zal de head of corporate affairs de strategie van de maaltijdleverancier in België uiteenzetten.”

Plezier en ondernemen gaan hand in hand

Leden van Jong Voka wonen de meeste events gratis bij. Om de wisselwerking tussen Voka en Jong Voka aan te scherpen,  ontvangen nieuwe leden het magazine Ondernemers, 30% korting op een Voka-opleiding en gratis toegang tot één Voka-activiteit.

“Maar belangrijker: je komt terecht in een inspirerende groep. Binnen de ondernemerswereld is dat een niet te onderschatten toegevoegde waarde. De boog kan trouwens niet altijd gespannen staan en plezier leidt nu eenmaal tot creatieve kruisbestuivingen.”

High Potentials

Jong Voka richt zich ook op high potentials. Dat betekent dat bestaande Voka-leden één medewerker van hun bedrijf mogen afvaardigen om bij Jong Voka zijn of haar netwerk uit te rollen en andere jonge ondernemers te bereiken.

Benieuwd naar alle activiteiten of sta je te popelen om in te schrijven? In beide gevallen ben je hier aan het juiste (web)adres. Lid worden van Jong Voka kan via mail naar fientje.moerman@voka.be.