Stek-t_kleiner1571142522

Ambachtelijke meubelmaker beloond voor z’n werk

HALLE- Unizo heeft het Handmade in Belgium (HIB) label toegekend aan Diederik Van Bochaute van het bedrijf Stek T. De man maakt en ontwerpt meubels op maat. 

De makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten, dat is het opzet van het Handmade in Belgium label. Hun producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het HIB-label wil Unizo de moderne en traditionele ambachtsman of -vrouw verenigen in een community.

Restauratie/totaalconcepten 

Een nieuwkomer in die gemeenschap is Diederik Van Bochaute van Stek T, een ambachtelijk design-en maakbedrijf van meubels op maat. Met het label wordt Van Bochaute HIB-ambassadeur. Stek T maakt en restaureert meubels voor bedrijven, architectenbureaus, winkels en particulieren. Ook totaalconcepten zitten in het aanbod.

Beurzen 

Een paar keer per jaar kun je het bedrijf ook op beurzen vinden met een limited edition. Items waarmee je de warmte van hout in je huis kunt halen, zoals speelgoed, wall art en decoratie. “Het zijn altijd unieke stukken met aandacht voor afwerking en kwaliteit. Deze expertise deelt hij ook graag tijdens workshops”, besluit Gunter Lories, voorzitter van Unizo Halle.