LEUVEN Faling

Bekende resto en nog zeven zaken failliet

LEUVEN/HOLSBEEK/SCHERPENHEUVEL-ZICHEM/TIELT-WINGE/AARSCHOT – De ondernemingsrechtbank heeft het faillissement uitgesproken van zeven bedrijven en een eenmanszaak. In de lijst staan een bekende resto, luster-en lampenzaak, traiteur en nog vijf andere bedrijven.  

Restaurant Kokoon, gevestigd aan de ’s Meiersstraat in Leuven. is in faling. Vorige week sloot de zaak van de ene dag op de andere de deuren. Curator Ludwig Stevens is aangesteld. Ook de Galerie Louis-Pierre, ingeschreven aan de Rijschoolstraat in Leuven, is failliet. Ruim 3,5 jaar na het overlijden van eigenaar en bezieler Louis-Pierre Denil, valt het doek over de vennootschap achter de luster-en lampenzaak. Ook daar zal Ludwig Stevens de zaken beheren.

Upperware party’s 

Zwembadbedrijf Skymirror Pools, gevestigd aan Langeveld in Holsbeek, bestaat niet meer. Jos Mombaers is de aangestelde curator. Ook de onderneming Publiek Geheim, die onder andere upperware party’s aan huis organiseerde, is verleden tijd. Publiek Geheim was ingeschreven aan de Wijngaardstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Daar zal curator Brendan Mombaers optreden. Voorts is het doek gevallen over traiteur Vdb Food, geregistreerd aan de Kriebekestraat in Houwaart (Tielt-Winge). In dezelfde gemeente is fietscafé Sint-Anneke failliet. Het gaat hier over een vzw die gevestigd was langs de Rillaarseweg.

Juwelier/tankstation 

Voor juwelier Ludo Oosterhof uit Aarschot had de rechtbank ook geen goed nieuws. Curator Jos Mombaers is aan zet. Ook de zaak achter het Gulf-tankstation op het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge is failliet. In deze zaak zal Jos Mombaers optreden.