Marijke-horizontaal-759×500

Creathink inspireert voor kraam-en communiecadeautjes

LONDERZEEL – Grafisch vormgeefster Marijke Neckebroeck ging van start met Creathink, een webshop met persoonlijke en creatieve cadeaus om herinneringen te bewaren. De webshop is een eerbetoon aan haar overleden vader.

Marijke speelde al langer met het idee om haar eigen webshop te starten. Dat werd Creathink, waar je terecht kan voor o.a. creatieve kraam- en communiecadeautjes. “Ik werk als designer bij een Brussels bedrijf en doe de webshop in bijberoep, na mijn voltijdse job. Voorlopig run ik mijn start-up in mijn eentje. Voor de verzendingen werk ik samen met MyParcel.”

Herinneringen vastleggen

Ze richtte deze webshop op als eerbetoon aan haar overleden vader. “Sinds de dag dat papa er niet meer is, besef ik maar al te goed hoe belangrijk het is om herinneringen bij te houden.” Marijke ontwierp zelf invulboeken voor meerdere gelegenheden. Op die manier wil ze mensen aansporen om herinneringen vast te leggen, bijvoorbeeld voor hun (klein)kinderen. Zowel de vormgeving als de copywriting neemt ze voor haar rekening. Op de webshop vind je titels als Baby op komst en Mijn eerste jaar, gericht op kersverse gezinnen.

Uitbreiding assortiment 

Ook voor communies of verjaardagen zijn er invulboeken: Mijn eerste communie en Happy days sluiten hierbij aan. “Het assortiment wordt in de toekomst zeker nog uitgebreid en de vorderingen worden bekendgemaakt via Facebook en Instagram.” Creathink biedt voorts nog creatieve kraamcadeaus aan, zoals geboorteposters, mijlpaalkaarten en luiertaarten. Om stress te vermijden bij de volgende babyborrel of uitnodiging voor een babyshower.