TIELT-WINGE/BEKKEVOORT – De JRE, de vereniging van Jonge REstauranthouders, heeft maandag in Bekkevoort hun nieuwe gids van de Jeunes REstaurateurs voorgesteld. Tijdens de feestelijkheden werd Simon Goyens van het Tielt-Wingse restaurant “L’Oh” gepresenteerd als nieuw lid. Goyens zorgde meteen voor de gastronomie.
In het kader van het wijndomein Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort), hebben de Jeunes Restaurateurs d’Europe maandag hun algemene vergadering gehouden. Tijdens de bijeenkomst stelde de JRE de gids van de Jeunes REstaurateurs voor. Meteen werd ook Simon Goyens, chef van restaurant “L’Oh” uit Tielt-Winge, voorgesteld als nieuw lid. Hij zorgde meteen voor de gastronomie.
Augmented reality
Nieuw in de gids Jeunes REstaurateurs is de augmented reality. “Deze techniek zorgt ervoor dat papier en technologie complementeren, waardoor heel wat informatie kan worden verstrekt”, luidt het bij de JRE. Elke pagina van de gids kan gescand worden via de app “Admented”, wat de lezer toelaat om heel wat informatie te raadplegen: foto’s, interactieve navigatiegegevens en rechtstreekse online reservaties voor alle restaurants. Bovendien genieten ook de partners van video’s, rondleidingen en andere belangrijke informatie. Deze applicatie, gekoppeld aan sociale media, zal de gebruiker op de hoogte houden van evenementen en nieuws van de JRE en van hun lievelingsrestaurant (s). Tot slot zal een gedrukte plaat, met alle content van elk restaurant, aan de ingang van elk lid worden geplaatst.
Talent en passie delen
De JRE is een vereniging van jonge restauranthouders die hun talent en passie voor hun vak willen delen. Een interne kwaliteitsselectie garandeert dat deze ambitieuze chefs tot de top van de Europese gastronomie behoren. De vereniging die de chefs van 23 tot 49 jaar oud samenbrengt, telt een kleine dertigtal actieve leden in België en ruim 300 leden over de hele wereld.